Jah, kindlasti on särtsukatega mugav sõita, aga kahtlen, kas meie jalgrattateede võrgustik on selle nautimiseks piisavalt eeskujulik? Ka oli mul teatav skepsis iseenese suhtes – kas mul on piisavalt oskusi elektrijalgrattaga sõitmiseks?

Liig reaalne tundus, et tingituna ratta võimsusest ning minu võimetusest võib meie koostöö tuua lusti asemel pigem pisaraid. Olgu etteruttavalt siis öeldud, et ratast esindusse tagasi viies oli mul päris raske oma kõvasti lenkstangi külge klammerdunud sõrmi rattast lahti lasta ja oma eluga edasi minna; ilma Torrot CitySurferi kaasabita…

LINLASELE DISAINITUD Hispaania päritolu Torrot CitySurfer on särtsvelo, mis on disainitud tänapäeva iniviidi silmas pidades – see inimene hindab nii originaalseid kui ka praktilisi lahendusi. Ratas on kerge ning kokkupandav, mis võimaldab seda kaasa võtta, autosse pakkida, koju või kontorisse järgmist sõitu ootama tõsta.

Mulle imponeeris võimalus, taltsutada ratast ka täiesti särtsuvabalt, vaid kondimootorit kasutades. On hommikuid, kui tahad laisalt omas tempos kulgeda; CitySurfer jätab selleks vabad käed (jalad).

VIHM JA KUUMAASTIK EI TAKISTA Kergendusohe ei olnud veel üle mu huulte jõudnudki, kui ühtäkki otsustas ilmataat kõik taevased kraanid lahti keerata. Mütsilodu viltu peas, südames soov, et keegi prillidele kunagi kojamehed leiutaks, alustasin CitySurferiga lähemat tutvumist.
Loe edasi siit