Publikule esitletakse näiteks järgmisi uusi sõidukeid: Subaru Legacy, Škoda Yeti,  Volkswagen  Polo, Volkswagen Golf VI, Peugeot 3008,  Renault Megane 3 GT, Renault Megane 3 Coupe, Renault Scenic 3, Opel Insignia Sports Tourer 4x4, Mazda 3. Lisaks sõiduautodele leiab aset bussi BMC Belde 250 Pocity Eesti esmaesitlus.

Messi naelaks on vaieldamatult Eestis toodetud esimeste elektriautode katseeksemplarid firmadelt AS Võidusõidutehnika ja ZEV Motors. Kohal on Ameerika vanad autod, uunikumid ja Lada klubi. Laitserallypargilt on uudistamiseks 1935. aasta MG ning BMW 600 (Isetta) aastast 1958.

Traditsiooniliselt toimub messil ka helituuningu võistlus, kus selgitatakse Eesti 2009 aasta meister nii helirõhus kui helikvaliteedis. EASCA Autosound 2009 leiab aset laupäeval ja pühapäeval.

Lisaks autode vaatamisele saavad soovijad katsetada oma rallioskusi rallisimulaatoril, testida alkoprille ning tutvuda turvavööstendi ning politsei töös kasutatavate alkomeetritega. Samuti tutvustatakse messil e-politsei varustusega sõidukit ning märulipolitsei varustust. Rolleriklubi viib läbi rolleritega aeglustussõidu võistlused, Karl Pärtelpoeg klubist MC 39 näitab kuidas ei tohi mootorrattaga tänaval sõita jpm.