Thesmokinggun.com vahendab, et eelmise kuu neljandal päeval jäi Ohios vahele härrasmees nimega Kile Wygle, kes oli esiteks purjus, teiseks sõitis isetehtud registreerimata sõidukiga, mis meenutas veel tagatipuks baaripukki.

28-aastane Kile kaotas Newarkis oma kodu lähedal baaripuki üle juhitavuse ning tegi avarii. Selle käigus sai ta ka viga ning oli sunnitud endale kiirabi kutsuma. Viimasega koos saabunud korrakaitsjaile seletas mees pehme keelega, et sõitis just oma baaripuki kortsu.

Küllap õllevarude operatiivseks täiendamiseks mõeldud sõiduvahend on üsna kiire. Briggs&Strattoni muruniidukimootori jõul liigub see kuni 64 km/h! Õnnetuse hetkel oli juhi sõnul rauas vaevalt üle 30 km/h...

Karistuseks võeti Kile'ilt loomulikult juhiload ja tehti trahvi. Kel huvi sügavam, saab lugeda pildiritta lisatud Newarki politsei ametlike dokumentide koopiaid.

Lisatud videoklipis selgitatakse maailma parimas autosaates Top Gear välja, mis on kiireim motoriseeritud lollus. Kas puidust putka, pizza abil roolitav diivan, kolmerattaline kaater või kollane prügikonteiner.