LG on OLED-ekraanide valdkonnas üks juhtkujusid, nii et samal tehnoloogial põhinevad autotagatuled pole just suurim üllatus.

Selline tagatuli on tavapärasest valgusmoodulist taustvalgustuse puudumise tõttu kompaktsem, kuni 85-90% võrra väiksem ja madalama töötemperatuuriga, mistõttu peab kauem vastu

Lisaks esitleb LG autonäitusel omaloodud AV-navisüsteeme, info- ja lustisüsteeme ning mugavuslahendusi nagu ADAS-kaamerad, LCD-näidikuplokid ja elektrilised kompressorid.
Foto: lgnewsroom.com

LG autoosade osakond LG Vehicle Components alustas tegevust 2013. aastal ja see olla firma üks kiiremini kasvavaid allüksusi.

LG aitab General Motorsil ka Chevrolet Bolt EV elektriautosid luua, kus on üksteist LG loodud komponenti või süsteemi (akuosad, elektriajami mootorid, võimsusmuundurite moodulid ja suure võimsusega jaotusmoodulid).

LG Vehicle Components Company president Lee Woo-jung kommenteerib: “Oleme olnud autotööstusele oluline koostööpartner juba aastakümneid ja tunneme, et nüüd on õige aeg oma teadmisi ja kogemusi veelgi paremini selles vallas ära kasutada.“
LG OLED-autotagatuled (Foto: lgnewsroom.com)