CLK oli küll tore ja populaarne, ent ikkagi üsna igava ilmega. E-klassi kupee mõjub aga juba hoopis luksuslikuma ja ihaldusväärsemana ka neile, kes pole Mercedese padufännid. Teisisõnu on sel rohkem nö. sisu, mida on tarvis näiteks Audi A5 seljatamiseks.

Kupee nina on täpselt sama, mis uuel E-klassil. Ainuke vahe on embleemis, mis on kolinud kapotil troonivalt aluselt suurelt esivõresse. Ülejäänud keredetailid on kupeel ainuomased. Esiisale sarnaselt on tagumised rattakoopad skulpturaalsemad kui kunagi varem. Iseloomulik element on autol tagumiste küljeakende väike lisajaotus, mis mõjub luksusliku kiiksuna.

Kogu mänguasjakast, mis E-klassi varustuses, on saadaval ka kupeele. Mootorite nimekiri algab kahe neljasilindrilisega, üks bensiinikas, teine aga diisel. Kolmandana on algusest peale valikus tippmudel E500 kogu oma 383 hobujõuga. See mudel on kujutatud ka juuresolevatel piltidel, kandes lisaks AMG Sports Packi.

Ajastuomane valik on aga kindlasti ökonoomne ja loodussõbralik E350 CDI BlueEFFICIENCY. Sel on 228 hj ja 540 Nm väänet, süsihappegaasi emiteerib see samal ajal vaid 139 g/km ning kulutab 100 km läbimiseks 5,6 liitrit diislit.

Suurbritannias läheb Mercedes-Banz E-klassi kupee müügile juunis. Kabrioletti on aga oodata veel pool aastat hiljem.