Laia valikut kõikvõimalikest ADAMi mudelitest, mis demonstreerivad vaid üksikuid variante suurest viimistluste, ehisosade, velgede ja ainulaadsete kombinatsioonide hulgast, näidatakse külastajatele Opeli stendil hallis 5.2 (stend number 501).

“Mondial de l’Automobile” on maailma populaarseim autonäitus, kuhu oodatakse rohkem kui 1,5 miljonit külastajat. Tänu tohutule võimalike kombinatsioonide hulgale saab praktiliselt igaüks endale luua ainulaadse, oma soovidele vastava ADAMi. Ja need, kes Pariisi ei jõua, saavad oma Opel ADAMi kokku panna kodus, kasutades uut internetipõhist konfiguraatorit, mis käivitatakse auto maailma-esmaesitluse päeval veebileheküljel www.opel.com. Samal ajal teatatakse ka ADAMi müügihinnad ja avatakse tellimuste raamat.

2014 m2 suurusele Opeli stendile seatakse üles interaktiivsed ekraanid, kus külastajad saavad tutvuda auto kohandamisvõimalustega, sealhulgas ADAMi uue infolustisüsteemiga “Media Media”. “My Media” ühendab omaniku nutitelefoni autoga ning muudab sellega internetipõhised rakendused salongis kasutatavaks. ADAM on ainus auto omas klassis, mis võimaldab ühendada nii Apple iOSi kui ka Androidi operatsioonisüsteemiga nutitelefone.

Ligi 3,7-meetrise pikkusega sobib Opeli uus šikk ja vilgas auto ideaalselt linnakeskkonda. Erinevalt rivaalidest liigub ADAM oma modernse ja julge disainiga retrotrendile vastu. Tema ainulaadne ja pilkupüüdev "hõljuv" katus näib olevat kerest otsekui eraldatud ning võimaldab täiuslikult kasutada kahetoonilist värvikombinatsiooni.

Salongis pakub Opel ADAM istekohti neljale inimesele, kes saavad nautida luksusautodele sarnast atmosfääri ning väikese auto kohta ebatavalist ruumikust.

Näitusekülastajad võivad oma silmaga näha, kuidas ADAM tegeleb innovatsiooniga ning juurutab sisekujunduse osas täiesti uue lähenemise. Selle asemel, et pakkuda ammutuntud sisekujunduste hierarhiat, annab Opel ADAM võimaluse valida kolme eripärase kujundusteema või -maailma vahel. JAM on arusaamu purustav, trendikas ja värvikas, GLAM pakub elegantsemat ja peenemat keskkonda ning SLAM kõnetab energilisema ja sportlikuma ellusuhtumisega inimesi.

Esialgu on Opel ADAMi valikus kolm bensiinimootorit (1,2l 51kW/70 hj, 1,4l 64 kW/87 hj ja 1,4l 74/100 hj). Kõik jõuallikad on saadaval koos ecoFLEX-tehnoloogiapaketiga, mis sisaldab ka kütust säästvat start-stopp-süsteemi.