Firma nimi on Eco Watercraft ning nende teatel liigub arendatav elektriskuuter kuni 100 km/h. 2011. a. alustatakse selle seeriatootmist, ent kes seda küll ostma hakkab, kui vähemalt täna teatatakse tulevaseks baashinnaks koguni 32.000.- dollarit!?

Ettevõtte rajaja Barrett Taylor selgitas Wired'ile, et nende kasutatav tehnoloogia, millest ta lähemalt ei nõustunud rääkima, on lihtsalt nii uus, et madalama hinnaga seda paraku kätte ei saa. Äsja San Francisco lahel katsetatud prototüübi akud peavad vastu kolm tundi. Sama pika ajaga saab need taas täis laadida.

Taylor sai otsustava lükke elektriskuutri valmistamiseks ühel triatlonil osaledes, kus paljudel osalejatel läks võistlusel patrullivate bensiiniskuutrite tossutamise ja metsiku müra peale lihtsalt süda pahaks.

Eco 1 nime all esitletakse maailma esimest elektrilist personaalset veesõidukit järgmise aasta oktoobris. Kui see lõpuks tootmisse jõuab, tuleb hoida pöialt, et täna välja kuulutatud hind püsima ei jää, kuna ka Eesti rannad ja lahed ootavad juba pikisilmi taolisi vaikseid ja säästlikke riistapuid.