Nii Vicky Butler-Henderson kui ka Tiff Needell oli tegevad juba vana Top Geari tiimis, koos Jeremy Clarksoni ja paljude teistega. Kui Top Geari publiku hulgaks pakutakse üle maailma oma 350 miljonit inimest, siis Fifth Geari viimane, juulis lõppenud hooaeg kogus vaid miljon vaatajat, kirjutab Daily Mail.

Saate sulgemine ei tulene masust, vaid selle madalast vaatajareitingust. Fifth Gear ei jõudnud enam Channel Five'i vaadatumate saadete TOP 30'ssegi. Fifth Gear sai alguse 2002. aastal, kuna vana Top Gear pani samuti madalate vaatajanumbrite tõttu pillid 2001. a. kotti.

Ei tea, kas Top Gear võtab siis uuel hooajal Vicky ja Tiffi kampa tagasi? Figureerisid ju mõlemad juba Clarksoni uue DVD „Duell" peal ning Vicky abikaasa Phil Churchward on Top Geari saate režissöör. Lisaks on levinud kumu, et Top Gear peaks oma saatetiimi naiskolleegiga tasakaalustama.

Paar aastat tagasi üritas igavaks jäänud Fifth Gear end reformida. Tegevusele puhuti aktiivselt vunki juurde, mindi uude uhkesse stuudiosse ning üritati ühte saatejakku suruda nii palju erinevaid tegevusi kui võimalik. Top Geari eneseteadliku ja vaimuka sisu kõrval näis see kõik teinekordki üleliigse rahmeldamisena ning soovina justkui oma pükstest välja hüpata. Kahju on Fifth Geari lõppemisest siiski.