Sarah Henderson kasutas oma viha välja valamiseks koguni General Motorsi enda avalikku lehte, vahendab Jalopnik. Naisterahvas on maruvihane, nimetades Whitacre'i „isekaks sitapeaks, kes hoolib vaid endast, mitte ettevõttest."

Isa tagasiastumist kommenteeris tütar järgmiselt: „Tal kästi tagasi astuda, te kuradi idioodid, raisk!" Enne sissekande lõpus „Fuck all of you" teatamist lubas Sarah, et ei osta enam iial General Motorsi kaupa.

GM'i juhte: Henderson ja Whitacre. Foto Reuters
Kuuldavasti vallandati Henderson seetõttu, et tal oli plaanis Saab maha matta ja kinni panna ning see idee GM'i ülejäänud juhatusele mitte kuidagi peale ei läinud, vahendab Autocar ühe ettevõttele lähedal seisva isiku teavet. Samuti polnud juhatusele meeltmööda Hendersoni hiljutine agarus Opeli parseldamisel Kanada varuosahiiule Magna.

Ed Whtacre võtab GM'i juhtimise küll täna üle, ent ta on vaid üleminekuboss. Koheselt alustatakse ka uue värske esimehe otsimisega, teatas General Motors ametlikult. Henderson oli ametis tänavu 31. märtsist, asendades Obama soovil troonilt lahkunud pikaaegse juhi Rick Wagoneri, kes oli GM'i tüürinud aastast 2000.