Trabant nT on kübe alla nelja meetri pikk. Ruumi on ses neljale täiskasvanule ja ühele lastetoolile tagaistujate vahel. See kaalub vaid tonni ning sõidab kuni 160 km kaugusele. Nii et uus Trabant on elektriline stiilne väikeauto!

Tippkiiruseks teatatakse 130 km/h. Liitiumioonakud käitavad 47 kW võimsusega elektrimootorit. Akude laadimiseks kodupistikust kulub 8 tundi, 380-voldisest pistikust aga vaid kaks. Lisaks on sel umbes 120 W tootev päikesepaneelidest 1,8-ruutmeetrine katus, mis varustab energiaga ventilatsioonisüsteemi jm. mugavusseadmeid.

Haininana ette suunatud koonust eenduvad sõbralikult ja uudishimulikult kaks LED-idega varustatud esilaternat. Kere kuju toetub vanale Trabant P 601 Universal mudelile. Kaasaegses kastmes on see igal juhul väga trendikas Trabant, mil peaks Minile ja elektriautodele konkurentsi pakkumisel südikust olema küll.

Uus Trabant vanast mingeid kvaliteete õnneks kaasa ei too. Ei ole see valmistatud ei soome papist ega mingist kahtlasest pressitud materjalist, millest näpu läbi võib torgata. Küll aga on sel alles vana auto lihtne vorm ja käigukang on omaagsel kombel roolisambal. Üldmuljelt on masin Minist lahkema olemisega, ent siiski äärmiselt elurõõmus.