Daily Mail vahendab, et Subaru roolis oli briti sci-fi-seriaali Torchwood nägu, 42-aastane John Barrowman, kes mängib kapten Jack Harness'it - tegelast, kes on, muide, surematu. Kuigi Barrowman õnnetuse tagajärjel eriti viga ei saanud, oli ta kahtlemata šokis.

Tiff Needell ja John Barrowman käisid valge Subaruga kallakust alla, kolm korda üle katuse ning oleksid peaaegu järvepõhja välja veerenud. Parameedikud sikutasid mehed autost välja ning eemaldasid Barrowmani silmast sinna sattunud klaasipuru. Needell näib olevat pääsenud vaid ehmatusega. Barrowman sõnas ajalehele naljatades, et sai pärast ema käest tutistada.

Kolm aastat tagasi raputas automeelelahutuse maailma Top Geari Richard Hammondi õnnetus, mil lõhkes rehv ülikiirel kiirendusautol. Pea peale maandunud Hammondil tuvastati siis isegi väike ajukahjustus, ent tänaseks on mees täielikult taastunud. Hammond „sooritas" avarii koguni 460 km/h liikudes.


Õhtust Fifth Geari oodates vaata Fifth Geari lihtsama veebiversiooni Web TV värsket, juba neljandat osa, kus Graham külastas Goodwoodi kiirusfestivali, lootuses tabada seal võimalikult palju kuulsusi ja staare. Vicky Butler-Henderson sai aga võimaluse sõita Lexuse ultrakiire sportautoprototüübiga LF-A.