Nii on see ka sellel aastal, ent ühe erandiga. Nimelt jääb meretaguste külaliste lahkudes vähemalt üks Lamborghini ringile maha, mille roolis võib igaüks selle ringraja üle mõõta, kirjutab WHATCAR?

Tegu on elamussõiduga ja neid on Eestis pakkuda kahte sorti. Kingitus.ee pakub teile 95 euro eest sõidukogemust tavaliikluses, mille kestel saate 520 hj arendava Gallardo roolis ära mõõta umbes 10 kilomeetrit.

Sama pikk on ka 119 eurot maksev elamussõit auto24ringil, ent paketti kuuluvast kolmest ringist keskmisel saate te lüüa gaasipedaali põrandasse ega pea muretsema millegi muu kui vaid rajal püsimise pärast.

Rajal kihutades saate kogeda vaid Lambo pidamise paremat poolt, sest nii auto ülalpidamine kui ka võimalik hinnasula järelturul pole mitte teie, vaid rajahaldaja stressiallikaks.

Seejuures nõutakse teilt vaid juhiloa olemasolu ja pestud kõrvu. Kogu sõit käib instruktori juhtnööride saatel ja koosneb kolmest ringist, milleks on soojendusring, kiire ring ja jahutusring.

Esimesel ringil „longitakse“ rada maanteekiirusel läbi, et katselenduril tekiks ettekujutus, mis teda on ees ootamas. Esimese ringi lõppedes algab peasirgelt kiire ring, mis instruktorid enamasti näost halliks teeb ja kolmandal ringil soovitatakse hoog uuesti maha lasta, et pidureid jahtuda lastes taas boksi suunas tagasi veereda.

Ma ei saa enda muljeid siia kirja panna, sest see poleks teie suhtes aus – vastasel korral poleks teil mõtet ringile minna.

Sõidukogemus 520 hj arendava nelikveolise Lamborghini Gallardoga pole maailmapilti muutev kogemus, kuid kui te suudate seda endale lubada – aga ei tee seda - ei saa te enam kunagi ausa näoga peeglisse vaadata – vähemalt autofännina küll mitte.