Vaid Jaapani turule mõeldud Odyssey uus nina pärineb E92 3. seeria kupeelt ning passib Honda mikrobussi koonuks justkui valatult. Ja ka interjööris pole luksusliku kujundusega päris üle piiri mindud. Üksnes need meeleheitlikult suured ja tugeva nurga all olevad rattad reedavad, et tegu on millegi absurdihõngulisega.

Tagabamper pärineb E92 M3 küljest, sel on koguni süsinikfiibrist difuusor ja neli väljalasketoru. Nood 20-tollised veljed, mis oranže pidurisadulaid varajavad, on BMW'dele mõeldud tuuningutoodang nimega WORK Gnosis GS1, vahendab Jonsibal.

VIP Styling viljeleb tuuningustiili nimega VIP still, mis tähendab laiemalt Jaapani luksusautodest veelgi luksuslikumate ja moekamate kujundamist. VIP stiil saanuvat alguse Jaapani maffia ehk yakuza seas võrsunud moest. Neile oli oluline jääda märkamatuks, ent kurikaelte meelismobiilid nagu Mercedes-Benz S-klass ja 7. seeria BMW tekitasid kohalikus politseis liialt palju tülikat kahtlust. Nii oldigi sunnitud minema kodumaise toodangu totaalse tuunimise teed.