Kari Kiianmaa on Soomes populaarne paarisuhtenõustaja ning psühholoog, kelle kodulehelt soome keele oskajad mõnegi harmooniliseks kooseluks vajaliku nipi leiavad.

Kiianmaa sõnul on kahekesi autos sõites võimalik kasutada mitut eelist, mida mugav ja kõrvaliste pilkude eest varjatud ruum pakub. Esimene üllatav boonus on see, et oma kaaslasele ei pea silma vaatama. See tähendab, et jutuks saab võtta asju, mida üle söögilaua teineteisele võib-olla nii avameelselt öelda ei tihka.

Seksist rääkimine võib olla keeruline, seda eelkõige meie eelarvamuste ja ebalemise tõttu – me peame “neist asjadest” rääkimist ebaviisakaks, ja liiga intiimseks, et suud lahti teha. Autos aga saab oma senistest hirmudest kenasti vabaneda.

Kari Kiianmaa tõdeb, et robinal teema kallale asuda ei ole mõistlik: “Oma fantaasiatest ja soovidest rääkides peaks igal juhul olema peenetundeline. Aga fakt on, et seda vestlust ei tasuks pidada voodis, kui ollakse seksimeeleolus vaid alustada oma sügavate soovide avamisega vaikselt hoopiski ühise autosõidu ajal.”

MIKS ON AUTO PARIM KOHT SEKSIST RÄÄKIMISEKS?
Loe edasi siit