Honor 10 on tootja uusim telefon, kuid see on tehniliste näitajate poolest väga sarnane aprillis ilmunud Huawei tippmudeliga P20.

Kahe seadme mõõtmed ja kaal on peaaegu samad. Ekraanipikslite arvus pole vahet, protsessor ja videokiip on samad.

Kui näpuga järge ajada, siis tundub, et Honor 10 on veidi isegi paremate näitajatega kui P20.

Ainsad suuremad erinevused on P20 kiirem USB andmeside ning Honor 10 pakutavad kõrvaklapipesa, infrapunaport ja rohkem megapiksleid kaameral (mõlemal tagumisel kaameral on +4 megapikslit).

Vast kõige väärtuslikum vahe on infrapunasaatja, mida on võimalik õigete rakendustega kasutada näiteks teleka või teiste seadmete juhtumiseks, mis tavalise puldiga töötavad.

Olgugi, et Honor 10 on umbes 100€ odavam kui P20 ning näitejadki samad, on tootja seda kokku pannes teinud mõned "ämbrid".

Honori näpujäljelugeja töökindlus pole kaugeltki P20 omaga võrreldav, mis on üks parimaid turul. P20 Leica optika on oma nime väärt ning hoolimata väiksemast piksliarvust on P20 pilt oluliselt teravam.

Mis puudutab tarkvarauuendusi, siis ei sära seal kahjuks ei Huawei ega ka sõsarbränd Honor, olles uuenduste kiiruses alles 7. kohal. Stabiilsusega ei hiilga karbist välja tulles kumbki. Samas pole hullu, Samsung on pea kolmandiku pikema ajaga 10. kohal.

Õnneks peale mõningaid uuendusi muutus pilt paremaks. Seega ära kiirusta uue seadme ostuga, säästa oma närve ning osta see näiteks paar kuud peale aparaadi ilmumist.