Kõik tehnikaülikooli vilistlased, sõbrad ja kaasaelajad on oodatud 10. mail kell 10 TalTechi aastaseminarile ja rektori vastuvõtule, kus ülikooli vilistlased ning paljud teised arvamusliidrid arutlevad selle üle, missugust tehnikaülikooli vajab Eesti ja millised strateegilised väljakutsed ning valikud tuleb ületada lähema kümne aasta jooksul. Pärast seminari toimub rektori vastuvõtt.

Õhtu lõpetab traditsiooniline vilistlaste teatriõhtu algusega kell 19 Salme kultuurikeskuses. Tallinna Linnateatri etendust „Nachtland“ mängitakse eksklusiivselt Tallinna Tehnikaülikooli vilistlastele, liikmetele ning kõigile ülikooli sõpradele ja toetajatele. Enne etendust on võimalik vilistlaskogu ja ülikooli esindajatega klaase kokku lüüa ning vaheajal pakutakse kõikidele külalistele magusat ja kuulatakse rektori ning vilistlaskogu ja arengufondi esindajate tervitusi.

Miks tulla aastaseminarile?

Seminaril teeb Tallinna Tehnikaülikool 2023. aastast kokkuvõtte ja räägib 2024. aasta plaanidest. Huvilised saavad teada, kuidas tehnikaülikoolil läheb, ja võtta osa paneeldiskussioonist, kus arutatakse, milline võiks olla TalTech aastal 2030.

Miks tulla teatrisse?

Seekordne teatrikülastus on tuluüritus, kus piletitulu suunatakse Tallinna Tehnikaülikooli vilistlaskogu tudengifondi, et toetada tudengite ettevõtmisi. Lisaks on „Nachtlandi“ näol tegemist äsja esietendunud ja fantastilise näitlejate plejaadi, kriitikute poolt hinnatud ning kaasahaarava sisuga näidendiga. Teatrisse on oodatud nii tehnikaülikooli vilistlased kui ka kõik, keda huvitab hea teatrikunst ning tahe tehnikaülikooli tegemisi toetada.

 

Jaga
Kommentaarid