-Heidi professionaalne teekond: kuidas ta liikus vahepeal kokandusest avaliku halduse peale, ent jõudis siiski tagasi kokanduse juurde

-Miks ta omal ajal Bocuse d’Orile läks ja mis ta sellest kogemusest õppis

-Kuidas valmistada lestakala

-Prantsuse köögi parimatest paladest, mida koduköögis katsetada võiks

-Kuidas valmistada sinimerekarpidele mõnus kevadine valge veiniga koorekaste või punane tomatikaste?

-Palju nippe Heidi lemmiktoorainest kartulist: kuidas teha kodus häid friikartuleid? Kuidas kartulisorte toiduvalmistamiseks valida? Mida lisada kartulikeeduvette, et tuua esile maitset ja anda kaunis värv? Kartulipannkoogi ja sütekartuli valmistamise nipid.

-Krevettidest: vürtsikad krevetid ja laste lemmik krevetiretsept

-Peedi kiirmarinaadi retsept

-Kuidas valmistada juustu kõrvale Heidi imelist tomatimoosi?

-Heidi ülilihtne soovitus emadepäeva hommikuks

Mõnusat kuulamist!