Esimeses osas jäid paljud teemad arutlemata, seega parandame selle vea. Alustuseks räägime suurte võidusõitudega seonduvast logistikast - kui suur on meeskond, kui kaua enne sõitu töö tegelikult algab?

Kui palju on võidusõitjal sõnaõigust auto seadistuses ning kuidas seda inseneridele kommunikeerida? Kas see on pigem hea, kui juht oskab väga detailselt inseneridele juhiseid anda? Kas auto, mis on juhile lihtne ja mugav sõita, võib ka kiire olla?

Kui rääkida hobivõidusõitjatest, siis mingil hetkel tuleb ette mõni piirang või platoo, millest üle ei saa - olgu see stagneeruv ringiaeg või mõni mentaalne blokk. Kuidas neile läheneda ning ennast arendada?

Arutleme ka optimaalse trajektoori teemadel - kuidas eri lähenemisi katsetada ja see protsess metoodiline hoida, et pärast oleks ka midagi kasulike andmete või parema ringiaja näol kaasa võtta?

Räägime ka veidi edasijõudnumatest sõidutehnikatest ning sellest, millal võiks harrastajal olla õige hetk neid praktiseerima asuda. Kuidas näiteks turvaliselt harjutada trail braking'ut või auto pedaalidega roolimist? Kuidas aga tunneb ära päriselt hea juhi?

Millised viimasel ajal välja tulnud autofilmidest Martinile isiklikult meeldivad? Millistes filmides näeb päris tõetruud võidusõitu?

Lõpetuseks räägime isikliku auto valikust - kas võidusõitja ihkab ka igapäevaelus erilisemat autot? Mis üldse teeb auto eriliseks ja annab talle hinge?

Stuudios on autoentusiastid Veli V. Rajasaar ja Remi Mõngelius, külas käis Martin Rump. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kus saab meile jätta kuulajakirju ja tagasisidet. Head kuulamist!

1x
00:00