Nüüd tuvastas üks omanik, et lumistes oludes sõites lööb välja oluline puudujääk Cybertrucki disainis – lame esiosa koos päevatulede asukohaga tähendab seda, et lumi koguneb kiirelt ja efektiivselt tuledele ning katab pimedas sõites valgusvihu.

On oluline juhtida tähelepanu sellele, et pildil nähtav pikk valgustriip ei ole päevasõidutuli – need on hoopis allpool. Kuigi nende asukoht on muidu kiiduväärt (tuletame meelde viimast korda, kui teie taga sõitis mõni teine USA pikap, mille tuled otse võrkkesta puurivad), siis otsus need kaitseraua süvendisse matta on küsitav.

See pole aga ainult Tesla möödalask – sarnase probleemiga maadlevad ka Rivian R1T elektripikapi omanikud ning asjakohastes foorumites on mure lahatud juba 2022. aastast.

Lihtne on öelda, et omanik rabagu lumehari kätte ja tehku puhtaks, kuid mingist hetkest muutub see absurdseks. Olles näiteks kokku puutunud proovisõiduautodega, mille veljedisaini pole nähtavasti lumistes oludes testitud, ei ole iga kümne minuti maanteesõidu järel velgede lumest puhastamine vibratsiooni kõrvaldamiseks jätkusuutlik.

Seega kui Cybertruck peaks kunagi ka Euroopas lansseeritud saama, on tuled kindlasti üks teema, millega Tesla tegelema peab. Jah, loomulikult peaksid ka omanikud olema valmis initsiatiivi enda kätte võtma ning vajadusel harjaga tulesid puhtaks tuuseldama, kuid strateegilisse kohta paigaldatud soojenduselement oleks kindlasti lahendus, mis potentsiaalseid ostjaid rõõmustaks.