DeLonghi jäätisemasin on kompressoriga mudel, mis tähendab, et antud jäätisemasinal on külmutusagregaat sisse ehitatud. Kõlab loogilisena? Just, seda arvasime meiegi! Siiski selgus üllatusena, et osadel odavama otsa jäätisemasinatel tuleb segu panna külmkappi tahkuma. Õnneks DeLonghi puhul on tegemist ühe õige masinaga, mis ei vaja vahepeal külmkapis külmutamist või jahutamist. Õigemini on manuaalis mainitud, et enne segu lisamist anumasse võiks see olla jahutatud. Meie vahet ei näinud, kas ta on jahutatud või toasoe — tulemus oli ikkagi suurepärane.

Ühe miinusena kompressorit kasutavate jäätisemasinate puhul on selle müratase. DeLonghi puhul on see mure kuidagi märkamatult ära lahendatud. Ta küll teeb kuuldavat häält, kuid võrreldes osade teiste masinatega on see peaaegu täielik vaikus!

Masin ise on väga nutikalt ja targalt ülesse ehitatud. Segamislabad on täpselt nõnda suured, et jooksevad täpselt kõrvukuti. See on hea selleks, et tekkiv jäätis ei jääks kausi äärtesse kinni. Samuti on kõik eemaldatavad osad nõudepesumasina kindlad. See muudab omakorda masina puhastamise ülilihtsaks.

Jäätiseanuma maht on 1,2 liitrit ning kaasa tuleb retseptiraamat koos 50 parima jäätise- ja sorbeeretseptiga.

Selliste kuumade ilmadega täidab üks korralik, kvaliteetne ja kiire jäätisemasin oma eesmärki 100%! Vaata Elementro pakkumist SIIT.

Jaga
Kommentaarid