Nime jaoks anud Hyundaile inspiratsiooni populaarne kuurortlinn Bayonne - Baskimaa pealinn ja ühtlasi kaunis puhkuse veetmise sihtkoht Prantsusmaa edelaosas.

Mudeli nina ehib lai allapoole avanev iluvõre, kolmeosalised esituled on kombinatsioonis kitsa horisontaalse õhu sissevõtuavaga, mis ulatub ühest päevatulest teiseni ja muudab mulje autost laiemaks. Auto külgedel lisab dünaamilisust kiilukujuline õlajoon. Nooleotsa meenutav C-piilari vorm mõjub värskelt ja ootamatult. Lisaks kombinatsioon kerelaienditest ja liistudest.

Tagapiilari dünaamikat võimendavad noolekujulised tagatuled. Nende väljaulatuv paigutus teeb auto visuaalselt laiemaks. Lisaks rõhutab laiust ka tagatulesid ühendav peen horisontaaltriip, mis seob omavahel kokku vormid auto külgedel ja taga. Nurgelised jooned tagumiste rattakaarte kohal lisavad reljeefsust ning elavdavad auto üldilmet. Jõulises tagaosas on ka visuaalselt pikendatud tagaaken.

„Kuna linnamaasturi keretüübi populaarsus kogu maailmas jätkuvalt kasvab, nägi Hyundai nõudlust mudeli järele, mis sobiks oma mõõtmetelt hästi Euroopa linnaliikluseks, pakkudes samas piisavalt ruumi klientide vajaduste rahuldamiseks," ütles Hyundai Motor Europe'i turunduse ja tootevaldkonna asepresident Andreas-Christoph Hofmann.

Bayon on saadaval nii 15-tolliste terasvelgedega kui ka 16- või 17-tolliste valuvelgedega.

Kerevärve on valikus kokku üheksa, sh uus lansseerimisvärv Mangrove Green. Koos paljude kerevärvidega on valikvarustusena saadaval ka teist värvi (Phantom Black) katus.