Täpsemalt ostsid filmi tootjad umbes 60 860 euro eest ligi 32 000 liitrit Coca-Colat ning lasid magusa rüüpega tänavaid kasta, et need võimsate mootorrattatrikkide sooritamiseks liiga libedad poleks.

Lõuna-Itaalias asuvas Matera linnas märuliks väljavalitud tänavad on munakividega kaetud, mis kiiresti pöörlevate rattakummidega hästi ei haaku. Filmikaskadööride vana trikk ongi sellisel puhul limonaadi maha valada, mis pinnakatte kleepuvaks muudab.

Kaskadöör Paul Edmondson pidi ligi sajakilomeetrise tunnikiirusega rambile kihutama, üle 18 meetri kõrguse seina hüppama ning seejärel munakivisillutisega tänavale maanduma. Coca-Cola mahavalamisele kulus eelnevalt tunde, et võttepaik triki õnnestumiseks piisavalt "magus" oleks.

Trikk õnnestus ja lisaboonusena oli tänav peale limonaadi mahapesemist ka senisest oluliselt puhtam. Coke'i puhastav toime on ammu teada, selle kuulsa koolajoogiga saab kuuldavasti näiteks edukalt rasva ja roostet eemaldada, münte taas läikima hõõruda jm.

Daniel Craigi viiendat ja viimast korda superspioon James Bondina näitav põnevik "007: Surm peab ootama" ("No Time to Die") pidi kinodesse jõudma tänavu aprillis, aga tootjad lükkasid esilinastuse pandeemia tõttu edasi – esmalt novembrisse ja hiljem tulevasse märtsi.

Hiljuti levisid kõlakad, et 210 miljoni eurose hiideelarvega teos linastub hoopis mingil striimingusaidil ja selle õiguse eest konkureerivad tootjatele suuri summasid pakkuvad Netflix ja Apple+. Kuna nood aga siiski piisavalt palju raha pakkuda ei suutnud, peame ikkagi kinoesilinastust ootama.