Linnapildis pole tänapäeval midagi ebatavalist sattuda mõne erootikapoe otsa - neid on Tallinna kesklinnas iga paarisaja meetri tagant näha. Lisaks saab kõike vajalikku ka internetist - osta mänguasju, vaadata pilte ning videoid. Nõukogude ajal polnud see aga nii lihtne.

Seitsmekümnendate keskel ilmus raamat "Avameelselt abielust", mis tekitas raamatupoodides lausa kähmlusi. Sellega oli lüke muutusteks antud. Kaheksakümnendate lõpus oli ühiskonnas näha suuremat liberaliseerumist, raamatukogudesse ilmus suurem valik perekonnaõpetuse ja seksuaaltervise raamatuid. Lisaks tekkisid ka esimesed erootikastaarid, nagu Neiu Eva (kelle etteastet saab näha SIIT) ning üheksakümnendate alguses ka esimesed erootikapoed. Kunagisest tabuteemast sai tavaline nähtus.

Kauplus "Pisitarve" pakkus klientidele varem kättesaamatuks jäänud kumminukke, pornoajakirju, erinevaid mänguasju kui ka naljakaid suveniire. Inimestel kel ehk pole soovi poodi külastada, või seda ei vaja, paluti mitte pahaks panna uut kaubandusnähtust.

Vaata videost!