WASD Sports jõudis GameOni üritustesarja põhiturniirile pea kaks kuud väldanud online kvalifikatsioonimängudest, kuhu pääses neli parimat meeskonda. Finaalidele mängisid end veel wolsung (Läti), calmface (Leedu) ja GoodJob (Valgevene).

Kui esimene poofinaalimäng algas eestlaste ja lätlaste vahel pingeliselt, siis edasi olukord muutus. Parim-kolmest formaadis pidid eestlased kõigepealt võtma vastu kaotuse, kuid ülejäänud kaks mängu olid selgelt kaldu just Eesti meeskonna poole ning võit oli kindel. Teisest poolfinaalist väljus võitjana Valgevene meeskond GoodJob.

Finaalmäng algas pingeliselt ning eestlased ei suutnud esimeses mängus Valgevene meeskonda seljatada, seis pöördus aga teises mängus, kus WASD Sports saavutas kiiresti eduseisu ja viigistas mängu 1:1 skooriga.

Otsustav finaalmäng kujunes põnevamaks kui eelmised - mõlemad meeskonnad noppisid kordamööda raundivõite. Mäng lõppes siiski WASD Sportsi jaoks edukalt - GameOn III CS:GO turniiri võit toodi koju skooriga 16-14.

WASD koosseisus mängisid turniiril Mihkel “sperr” Alamaa, Mario “Gaborik” Piirisaar, “Rainer “Dodz” Trossek, Kevin “ViztA” Kolomainen ja Hans “BitchiR” Tint.

GameOn on Baltikumi suurim videomängufestival, mis leiab Vilniuses aset juba kolmandat aastat järjest. Kahe päeva vältel koguneb LITEXPO messikeskusesse igas vanuses videomängufänne - eelmisel aastal külastas GameOni üle 12 tuhande huvilise.