Üksteisega võeti mõõtu nii tuntud turniirimängudes nagu Overwatch, Fifa, Rocket League ja F1 rally kui ka viimasel ajal e-spordiareenil vähemesinenud mängudes nagu Just Dance ja Doom.

Ammuseid aegu lubas meenutada Super Nintendo Entertainment System. See konsool tuli Euroopas müügile juba 1992. aastal, ent pakub endiselt tohutult närvikõdi ja mängurõõmu! Ühena paljudest mängudest sai laupäeval aidata kaasa Super Mario pingutustele printsess tornist päästa. Ootamatult populaarseks osutus ka Doomi turniir, kus paljud lapsevanemad said tulevastele mänguritele oma nooruspõlve hitte tutvustada.

Et vahepeal silmi puhata, jagati laiali ka pliiatsid ja paberid ning kõik kohalolijad said panna oma teadmised proovile klassikalise viktoriiniga, mis keskendus populaarsetele mängudele ja tulevastele üritustele. Tundus, et pilt on üsna selge ja info liigub! Näiteks teadsid peaaegu kõik, et Counter-Strike: Global Offensive on Eestis populaarseim online multiplayer PC e-spordimäng, et Rocket League ühendab endas jalgpalli ja autospordi ning et PlayFair korraldab septembris reisi Leetu Baltikumi suurimale mängufestivalile GameOn (rohkem infot siit)

Kellel sellest väheks jäi, sai ajud veel rohkem ragisema panna Exit Roomi mõistatustega. Kõik, kes väljakutsed vastu võtsid ja läbi närisid, said autasustatud ahvatlevate preemiatega.

Lisaks mineviku meenutustele ja klassikalistele e-sporditurniiridele vaatas üritus ka tulevikku ning proovida sai õige mitut erinevat virtuaalreaalsusseadet ja -mängu. Selle eest hoolitsesid Virtuaalruum ja X Game Room. Mõlemad mängukeskused on Mustamäe keskuses avatud ka kõigil teistel päevadel ning soovitame soojalt võimalused üle vaadata.

Virtuaalruum on varustatud kolme HTC Vive komplektiga ning mänguaja saab valida täpselt nii pika, nagu hing parasjagu ihaldab või tihe ajakava võimaldab. X Game Roomis saab samuti proovida HTC Vive maailma, lisaks võistelda uhketel rallitoolidel maailma kiirematel radadel ning mängida parimaid mänge, mida võimaldavad Xbox One ja PlayStation 4 Pro konsoolid ja ootamas on ka suurepärase varustusega mänguriarvutid.

Kui üritusel kõik mängud mängitud said, tasus veel uudistada Mänguri letil olevaid populaarsete mängude suveniire, lasta nägu erksates toonides maalida ning lasta hea maitsta magusal suhkruvatil.

Lisaks eelmainitutele olid kohal PlayFair, GG-WP Gaming&eSports Lounge, TTÜ Tarkvaraklubi Lapikud ja TTÜ e-Sport.

Üritusele panid õla alla Arvutitark, Gamestar, Exit Room, Red Bull, New York Pizza, Wolt, Apollo raamatupood, Level1 ja Maivel Heli & Valgustehnika.

Päev oli pikk ja elamusterohke ning pakkus kõigile midagi põnevat. Järgmiste kohtumisteni!