Yellowstone`i rahvuspark asub Wyomingi, Idaho ja Montana osariikide aladel. See on maailma vanim rahvuspark ning seal on üle 10 000 kuumaveeallika ja 300 geisri.

Pargi maapinna all on viimati sadu tuhandeid aastaid tagasi pursanud Yellowstone`i supervulkaani magmakamber. Geisrid, kuumaveeallikad ja väikesed maavärinad ongi vulkaanilise aktiivsuse ilminguiks, ehkki supervulkaan ise täie hooga niipea purskama ei hakka.

Viga ja surma saada on seal võimalik aga vulkaanitagi - iflscience kirjutab, et 21-aastane mees kukkus nimelt vööni kuumaveeallikasse kuulsast Vana Ustava nimelisest geisrist põhja pool. Ta kas ronis või tõmmati allikast välja ja toimetati kopteriga haiglasse. Kuidas see juhtus, pole teada, aga selge on, et ta pidi kõrvale astuma allikat ümbritsevalt laudteelt, eirama kõiki keelumärke ja tegema ise praktiliselt kõik, et allikasse kukkuda.

Kogemus ei saanud meeldiv olla, kuna allikavee temperatuur on 93°C ja selle happelisus sarnane maomahla omaga. Tulemuseks olid tõsised põletushaavad kogu alakehal.

Eelmisel aastal läks ühel teisel noorel mehel veel märksa õnnetumalt - ta ei pääsenud allikast välja ja oli 24 tundi hiljem happelises kuumas vees täiesti lahustunud justkui võikuubik.