Abu Dhabi politsei masinapark on muljetavaldav: uudiseid jälgides oleme teada saanud, et sinna lisandusid viimasel ajal muuseas Bugatti Veyron, Rolls Royce Phantom, Lamborghini Aventador ja BMW i8.

Uusim saabuja on Lykan Hypersport, mida Liibanoni ettevõte W Motors toodab kokku vaid seitse eksemplari – üks maksab umbes 3,15 miljonit eurot.

Politseiesindaja kommenteerib, et sõidukit nad veel ära ei ostnud. Praegu soovivad nad testida, kas see ikka vastab Abu Dhabi politsei nõudmistele.

Loo alguses leiduv filmiviide ei olnud juhuslik – just Lykan Hypersporti näete ekraaniseikluse "Furious 7" ("Kiired ja vihased 7") ühe staarina, kus sõidukile just armu ei anta ja sunnitakse seda isegi kõrghoonete vahel võimsat õhulendu sooritama.

Lykan Hypersport on esimene Kesk-Ida päritolu superauto. See saavutab kiirenduse 0-100 km/h kõigest 2,8 sekundi jooksul ja kihutab kuni 240 km/h. See on üks kiiremaid autosid maailmas ja kulukuselt kolmas, mida osta saab.

Soolasema hinnasildiga on vaid Lamborghini Veneno (samuti ainult seitse eksemplari, 4,15 miljonit eurot) ja Maybach Exelero (vaid üks eksemplar, 7,22 miljonit eurot).

Abu Dhabi on Araabia Ühendemiraatide pealinn ja rahvaarvu alusel suuruselt teine linn.

Lõpetuseks video, mis näitab Lykan Hypersporti, kuigi mitte Abu Dhabis ega politseiautona: