Saidi sisule viitab juba nimi. Seda käigushoidev ettevõte kogub ja esitab infot eri hotellides pakutava juhtmeta internetiühenduse kiiruse kohta.

Nimetage mind optimistiks, aga mulle tundub, et meil on avalik, tasuta ja piisavalt kiire WiFi üsna tavaline, aga paljudes paikades pigem haruldus. Ja korraliku ühenduse saamine võib hotellivalijale tõesti korda minna.

Saidi külastaja võib kasutajakonto luua ja oma asukohaandmeid jagada, aga võib ka lihtsalt andmebaasis leiduvate hotellide kohta andmeid koguda.

Kui sisestada otsingukasti "Tallinn", kuvatakse terve pikk rida hotelle, mida saab sorteerida ühenduskiiruse järgi (0, 1, 2, 5 või 10 Mbit/s), aga ka veel päris mitme kriteeriumi põhjal nagu majutushind.

Esitatud WiFi-kiiruste puhul on märgitud ka see, kas ja kui palju neid numbreid on reaalselt testitud. Kes juba hotelli WiFi-võrgus viibib, on teretulnud kiirust testima ja andmebaasi täiendama.

Tallinna hotellidest on testitud hetkel ainult Swissotelit, kus tasuta WiFi kvaliteeti on hinnatud keskmiselt kahe tärniga viiest ja reaalseks kiiruseks nimetatakse 1,1 kuni 2,1 Mbit/s

(Kuna sait on ingliskeelne, tähistan kiirust vastav ingliskeelne lühend Mbps, aga ärge laske end eksitada. See on sama kui eestikeelne Mbit/s.)