Tundub, et jonnaka isa juhtum ei jäänud kurioosumiks, mis uudisekünnise korraks ületas ja siis igaveseks kadus.

Aeg on edasi läinud, aga papa südamesoov endiselt rahuldamata, pealegi ei ela keegi meist igavesti.

Nüüdseks 77-aastane mees (ülemisel fotol) on panuseid suurendanud ja lubab oma tütre altari ette meelitavale mehele juba senisest palju rohkem raha.

"Algne pakkumine [500 miljonit Hongkongi dollarit] tõi mulle 20 000 edutut vastust. Nüüd olen nõus kaaluma preemiasumma kahekordistamist," kinnitas ta ajalehele Nanyang Siang Pau.

Tütar nimega Gigi Chao on nüüdseks oma 30. eluaastate keskpaika jõudnud ja muuseas sama naisega üheksa aastat lähisuhtes olnud.

Foto: AFP

Fotol: Gigi Chao (paremal) ja tema pikaajaline elukaaslane.

"Ma ei usu, et ükski mu isa pakutud rahasummadest suudaks kohale meelitada mehe, keda ma atraktiivseks peaksin. Küll aga olen nõus sõbrustama mehega, kes nõustub mu heategevale ühingule palju raha annetama. Eeldusel, et teda ei häiri, et mul on kodus naine," kommenteerib Gigi.

Rikkurist vanahärra on eelnevalt kommenteerinud ka avalikkuse negatiivset vastukaja esmasele rahapakkumise-uudisele.

Ta on öelnud, et otsustas tulevasele väimehele raha pakkuda, kui ta tütre nn kapist välja tulemine meedias negatiivset vastukaja kogus. "Hongkong on erisuste aktsepteerimiseks ja tervitamiseks väga vilets koht," mainis ta. Jääb ainult segaseks, kuidas geitütre võrgutajale terve varanduse kinkimine seisu parandab.

Miljard Hongkongi dollarit võrdub hetkel ümmarguselt 94,2 miljoni euroga. Muidugi pole iseenesest paha summa ka sellest pool...