Tavaline kodukasutaja Eestis võib sellistest kiirustest vaid und näha.

NASA LLCD-eksperiment (Lunar Laser Communications Demonstration ehk siis Kuu laserside demonstratsioon) suunas impulsslaserkiired Maa peal olevast White Sandsi testmispaigast New Mexicos Kuu orbiidil tiirleva Kuu atmosfääri- ja tolmukeskkonna uurimisaparaadi (Lunar Atmosphere and Dust Environment Explorer, LADEE) peale, ja nii saavutati oluliselt kiirem andmeside, kui on saavutatav tavaliselt kosmosesides kasutatavate raadiolainete kaudu.

Kokku oli vaja saavutada sideühendus üksteisest  ligemale 400 000 kilomeetri kaugusel oleva arvutite vahel, laseriga saavutati üleslaadimiskiiruseks 20 Mbps, allalaadimiskiiruseks 622 Mbps. 

NASA on veendunud, et niimoodi näidati ära, et selline sidepidamismeetod on kosmiliste vahemaade ületamisel igati toimuv ja näitab ka vajadust seda tehnoloogiat edasi arendada. 

LLCD-süsteem töötati välja Massachusettsi tehnoloogiainstituudi (MIT) Lincolni laboris, sellesse on haaratud lisaks USA White Sandsi testimiskeskusele ka LAV-s Table mäe peal asuv NASA labor ja ESA labor Tenerifel, Kanaarides.