Tema Dubais tegutsev ettevõte Supreme Group BV varustab sõjaväeosi kütuse ja toiduga üle maailma, näiteks Libeerias, Malis, isegi Sudaanis, lubades Rwanda sõduritele sama head teenindust kui Saksa sõduritele. Suurima käibe andis aga Pentagonilt saadud monopol Afganistanis teenivate USA sõdurite toiduga varustamisel, vahendab Helsingin Sanomat.

Kõrgajal toitis ta ligemale sadat tuhandet sõdurit Afganistani 800 sõjaväebaasis iga päev, Supreme käive 50-kordistus kümne aastaga, mulluseks käibeks arvestati 5,5 miljarit eurot.

Nüüd on firma tulevik aga ohtu sattunud, sest USA viib väed Afganistanist välja ja sõlmis ka uue varustamislepingu hoopis Supreme konkurendiga. Orenstein ise veel Forbesi miljardäride edetabelisse ei mahu, aga Bloomberg hindab tema varanduse suuruseks juba 1,1 miljardit dollarit.

Kokku on arvestatud, et 12 aastat kestnud sõjategevuse ajal Afganistanis on USA sealse garnisoni toitmiseks kulutanud 24 miljardit dollarit. Pentagon väidab, et Supreme on USA föderaaleelarvele võlgu 757 miljonit dollarit, Supreme ise väidab, et valitsus olevat neile võlgu 1,8 miljardit dollarit. Kohtulahingud seisavad seega ees.