Firma esindajad on sunnitud tunnistama, et küberkurjamid omastasid eri rünnakute käigus nii tarkvara lähtekoodi kui ka tervelt 2,9 miljoni kasutaja andmeid (konto sisselogimisandmed, info deebet- ja krediitkaartidelt).

"Võõrasse omandisse" rändas lähtekoodi mitmest programmist – teada on Acrobat ja ColdFusion.

See on potentsiaalselt väga halb, sest puudutab väga paljusid arvuteid ja nutiseadmeid – neid, mis kasutavad PDF-failidega tutvumiseks Acrobati või rakenduste loomiseks ColdFusionit.

Lähtekoodi tundmine aitab pahavaraloojatel tõhusamalt tarkvaras nõrkusi leida ja neid ära kasutada. Viimasel ajal ongi nende programmide koodis avastatud mitmeid nullpäeva-turvaauke.

Adobe'i esindajad teavitavad kasutajaid, kelle kaardid võivad ohustatud olla, ja neid väljastanud pankasid. Lisaks jälgitakse aasta jooksul rahalisi tehinguid, "kus võimalik", et kurikaelu takistada. Paroolid vahetatakse muidugi välja ja seaduse esindajad uurivad asja.

Adobe'i tarkvara-talli kuulub arvukalt nimekaid programme nagu Photoshop, Flash, InDesign, Illustrator, Acrobat, Dreamweaver ja Premiere Pro; veel leiame sealt näiteks levinud failivormingud PDF ja SWF.