Muski poolt juhitud Tesla Motorsi autosid näeb autoteedel juba praegu ning SpaceX-i rakette võib samuti aegajalt taevas kohata. Kuigi Muski värskeim ettevõtmine Hyperloop on ülimalt revolutsiooniline. tundub, et see jääb hetkel vaid ideeks, vahendab Kahvel.ee.

Väidetavalt põhineb Hyperloop vaakumtunnelite süsteemil, mis kasutavad ära magnetlevitatsiooni, mistõttu on sel ülimalt väikesed hõõrdumine ning õhutakistus.

Samas oleks tegu energiasäästliku süsteemiga, mis tarbib päikesepaneelidelt saadud energiat.

Viimasel kuul on erinevad lekked projekti kohti mitmekordistunud, pannes ahhetama mitmeid teadlasi ning asjatundjaid. Projekti täpsemad plaanid on Musk lubanud avalikustada 12. augustil.

Kui algupäraselt jäi mulje, et Hyperloop saab reaalseks firmaks, täpselt nagu SpaceX ja Tesla Motors, siis nüüd ei ole enam kõik nii roosiline.

Autokompanii Tesla majandusaruande avalikustamisel mainis Musk, et tal ei ole plaani hakata Hyperloopiga hetkel tegelema.

Musk väidab, et ta on SpaceX-i ja Tesla Motorsi näol võtnud endale juba mitmeid kohustusi – tänu sellele ei ole tal kolmandaks projektiks aega.

Sariettevõtja on pettunud, et pühendas Hyperloopi ülestöötamisele sedavõrd palju energiat.

Siiski lisas Musk, et ei välista võimalust aastate pärast hakata arendama ka Hyperloopi.