• Muudatused peamiselt tehnilised
• Uus 2-liitrine ja 166 hj bensiinimootor
• Automaatkäigukast ka 136 hj diiselmootorile

Rohkem leiab auto juurest tehnilisi uuendusi. Kõige olulisem neist on täiesti uus kaheliitrine GDI otsesissepritsesüsteemiga bensiinimootor, millel võimsust 166 hj ja 205 Nm pöördemomenti. Mootor on välja töötatud Hyundai arenduskeskuses Rüsselsheimis, Saksamaal, kus sama jõuallikat ka toodetakse.

Positiivse uudisena on veel see, et kuueastmeline automaatkäigukast on saadaval ka nelikveolisele ja 136 hj diiselmootorile, siiani sai seda vaid kõige võimsamale ja kallimale, 184 hj diislile.

Uuenenud Hyundai ix35 pakub ka FLEX STEER – reguleeritavat roolimissüsteemi, mille puhul juht saab reguleerida roolivõimendust valides ühe kolmest erinevast seadistusest vastavalt oma eelistustele ja teeoludele.

Samuti on saadaval roolisoojendus, järelhaagise stabiliseerimissüsteem kombineerituna ESC stabiilsuskontrolli süsteemiga jms.

Lisavarustusena saab tellida Bi-Xenon sõidutuled ning Supervision Cluster näidikupaneeli 4,2-tollise TFT LCD-ekraaniga.

Lisaks on võimalik valida ka uus audio- ja navigatsioonisüsteem 7-tollise ekraaniga. Mudelivalikul on uued 16, 17 ja 18-tollised valuveljed, millest kaks viimast on saadaval metallhalli viimistlusega.

Hyundai ix35 valmistatakse Tšehhis, Nošovice tehases. Kõikidele Hyundai sõiduautodele kehtib 5-aastane garantii ilma läbisõidupiiranguta. Garantiipakett sisaldab ka 24h autoabi ja üks kord aastas regulaarhoolduste vahepeal teostatava tehnilise kontrolli.