„Lihtsalt võimas töö #Felix...vat see on asi, mida ma nimetan piiride katsumiseks!“ kirjutas Briti astronaut Tim Peake Euroopa kosmoseagentuurist (ESA) Twitteris.

„Lase käia, Felix!!!“ lisas USA kosmoseagentuuri NASA astronaut Nicole Scott oma Twitteri postituses. Hiljem tähistas ta Baumgartneri maandumist: „Felix Baumgartner on maapinnal! 128000 jalga!“

Mitmed NASA ja ESA astronaudid jälgisid Baumgartneri hüpet reaalajas. Märgiti, et temast kaugemal maapinnast olid sel hetkel vaid kolm astronauti rahvusvahelises kosmosejaamas.

ESA astronaut Samantha Cristoforetti, kes on Itaalia õhujõudude ohvitser, küsis kolleegidelt, kas nad jälgivad Baumgartneri hüpet. Ta imetles vaateid Maale 39 kilomeetri kõrguselt.

„Vaadake seda! Kes ütles, et tehnoloogias pole ilu?“ kirjutas Cristoforetti.

Baumgartneri hüpet ei ülistanud mitte ainult astronaudid, vaid ka mõlemad organisatsioonid.

„Õnnitlused... kõigilt meilt ESA-s!“ teatas Euroopa kosmoseagentuur Twitteris.

„Õnnitlused Felix Baumgartnerile ja kosmosehüppe meeskonnale. Meie ülejäänud töötame ülihelikiirusel lennu kallal – lennikiga!“ kirjutasid NASA Langley uurimiskeskuse töötajad.

Baumgartnerile saatsid õnnitlusi ka kosmoseprojektidega tegelevad erafirmad.

„Felix on tõeliselt vapper maailmaavastaja ja tema hüpe toob kasu kosmoseuurimisele,“ kirjutas Virgin Galacticu president George Whitesides.