Ka kõige parema meelega meenutab Myers Motorsi NMG mõnd lähiminevikus Itaalias toodetud superautot, millele on kaks rasket USA SUVi kummaltki poolt tagaratastesse põrutanud. Aga NMG'l on õnnestunud veel viimasel hetkel pääseda. Võibolla nägi ta õnnetust tulemas, kuna tal on see kolmas silm? Või osales kokkupõrkes ka mootorratas, millest sai ahta ahtriga auto selgroog? Näib ju tõesti, et NMG kleidi alt tahab üks tsikkel välja pugeda. Mida enam masinat vaadelda, seda skisofreenilisemaks asi läheb.

Elektriauto on kindlasti üks meie tulevikusõidukeid, miks seda juba institutsiooniks kujunevat subjekti niimoodi narrida? Nali naljaks, igal juhul on praegusel ajal midagi nii kummalist tõe pähe raske võtta. Oleks tegu India vms. nn. arengumaa katsetusega, võiks selle veel ehk andeks anda. Tõsi, eelmisest mudelist, mida toodeti juba 1999. aastast ühekohalise kolmerattalise jooksukinga ja kingalusika ristsugutisena on see uus, 21. sajandi NMG tõepoolest kõvasti elegantsem ega meenuta enam nii otseselt deformeerunud multifilmiautot, on ruumikam ja tehnoloogiliselt professionaalsem.

Tippkiirust arendab 100-kilomeetrise sõiduulatusega Myers 120 km/h. Selle hinnaks kujunevat umbes 30.000.- dollarit. Väikese lisaraha eest annab aga oma elukohast kuni 160 km kaugele põgeneda, kui akud mahukamad soetada. Viimased peavad firma sõnul vastu 160 000 km.