Lisaks nelikvedudele räägime Brüsseli otsusest keelustada sisepõlemismootorid. Miks just Brüsselis asjad nii kuumaks kätte läksid ja kas selline käitumine, kus päevapealt teatada, et nüüd läheb asi ainult roheliseks, on normaalne?

Sekka sellest, et soomlastel on jube häbi, loomulikult oma autode pärast. Ei, see ei tähenda seda, et nad sõidavad vanade logudega, vaid taaskord keskkonnateemat. Kes siis saastava autoga sõita tahab?

Proovisõiduautoks oli sel nädalal Mazda krossover CX-30, millel on päris mitu head külge, aga ka päris mitu halba külge. Nagu igal asjal ikka. Nii seekordse proovisõiduauto kui ka kõigi tulevaste autode pilte saab muide vaadata meie Facebooki lehelt.

Nipinurgas räägime kindlustusest. On mitmeid kindlustusse puutuvaid pisinüansse, mille puhul päästab enamasti üks - lepingute täpne läbi lugemine.

Kuula saadet altpoolt Delfi Tasku keskkonnast. Lisaks sellele on saadet võimalik kuulata ka Spotifyst, Soundcloudist, Apple Podcasti-rakendusest või mõnest teisest endale sobivast taskuhäälingukeskkonnast!

1x
00:00