Stripiklubi juht Irina, kes oma perekonnanime avaldada ei soovinud, võttis kogu olukorda naljaga ja ütles The Sunile, et olukord on lõbus ning kõik mängijad on klubisse oodatud, seda muidugi eeldusel, et nad on üle 18 aasta vanad ning nõus pileti eest ühe naelsterlingi välja käima.

Mängu loojad suhtuvad olukorda aga täie tõsidusega ning on praeguseks teada andnud, et on selle konkreetse koha mängus avastatava asukohana eemaldanud. "Me tahame, et kõigil oleks tore ning nad saaks mängu turvaliselt nautida," kommenteerisid mängu loojad oma otsust.

Sarnaselt Pokemon Go-le on ka selle eelmisel kuul mängijateni jõudnud mängu puhul kritiseeritud seda, et mängijad ei pööra piisavalt tähelepanu oma ümbrusele ning võivad seetõttu sattuda ohtlikesse olukordadesse. Samuti on kriitikud juhtinud tähelepanu, et lapsed võivad sattuda eraldatud kohtadesse ning langeda ohvriks pedofiilidele, varastele ja röövlitele.

Nianticu sõnul tasub mängu mängida koos sõprade ja perega, kuna nii on turvaline avastada ka senitundmatuid kohti. Nagu juhtum viitab, tasub enne uksest sisse astumist aga järele vaadata, mis kohaga täpselt tegu on.