Arendaja ütles, et omavahel võidakse panna inimesed, kelle puhul on näha kahtlaseid ilminguid ning samuti sellised kasutajad, kellel on kalduvus mängu ajal teistele spämmsõnumeid saata. Petturite ühte mängu sokutamise protsess peaks toimuma automaatselt, masinõppesüsteemide abiga.

Lisaks sellele teatas ettevõte, et plaanib ka paradigmamuutust - ebaausate võtete kasutajateks ei loeta vaid neid, kes otseselt mingeid keelatud abiprogramme kasutavad, vaid ka neid, kes selliste inimestega teadlikult ühte tiimi kuuluvad. Ka selliseid mängijaid võivad tulevikus karistused oodata.

Loomulikult kasutatakse mängus ka tavapärasemaid lahendusi - loodud on automaatsüsteemid, mis keelatud programme arvutist tuvastavad. Samuti nõutakse suurema riskiga piirkondades kaheastmelist isikutuvastust, et vältida seda, et petised mitu kontot teeksid ning lihtsalt oma tegevusega jätkaksid.

"Ebaausaid võtteid kasutavate mängijatega võitlemine on meie jaoks väga oluline ning jätkame sellega ka tulevikus. Alati on veel tööd teha, olukorda parandada ning uusi olukordi, millega kohaneda," kirjutasid mängu arendajad.