Hiinas peavad kõik videomängud saama heakskiidu kohalikult ametiasutuselt. Täheühendi SAPP all tuntud institutsioon ei võtnud eelmisel aastal koguni kaheksa kuud ühtegi mängutaotlust arutluse alla, kuid detsembrist hakati taas uusi mänge turule lubama. Nüüd teatati aga karmimatest reeglitest, mis mänguloojaid ootavad.

Kui varasemalt oli tulistamismängude loojatel võimalik Hiina regulatsioonidest kõrvale hiilida, muutes punased vereloigud mustadeks, siis uute nõuete kohaselt on ka need keelatud. Seega saab tulistamismängude levitamine Hiinas olema keeruline, kuna mängudes muutuvad keelatuks nii laibad kui ka vereloigud, olenemata nende värvist.

Samuti on oluliselt karmimad nõuded moraalsuse ning täpse ajaloo- ja poliitikakäsitluse suhtes. Edaspidi on näiteks mõned mängud juba oma pealkirja pärast automaatselt välja arvatud - sellised on näiteks mängud, mis sisaldavad oma nimedes märksõnu "pokker" ja "mahjong", mis näiteks 2017. aastal moodustasid 37 protsenti kõigist heaks kiidetud mängudest.

SAPP-i hinnangul kiidetakse sel aastal heaks umbes 5000 mängu. See on umbes poole vähem kui 2017. aastal. Uued reeglid hakkavad kehtima veel selle kuu jooksul.