Ettevõte ütles, et 18. märtsil tõuseb üleilmselt kõikide Tesla mudelite, välja arvatud Model 3 hind, mis jääb 35 000 USA dollari juurde. Model S ja Model X-i hinnad tõusevad aga keskmiselt kolme protsendi võrra. Seda, kui palju konkreetselt eri mudelite hinnad tõusevad, Tesla ei täpsustanud.

Ettevõte teatas alles 28. veebruaril, et kolib kogu oma müügi internetti ning paneb kõik oma poed kinni. Autotootja hinnangul oleks see võimaldanud populaarsete elektriautode hinda langetada kuni kuue protsendi võrra. Praeguseks jõuti sulgeda umbes kümme protsenti kõigist poodidest.

Nüüd teatas autotootja, et kuigi müük kolib jätkuvalt veebi, otsustati kahenädalase otsustusperioodi vältel, et lahti jääb ka suurem osa esindusi, kuigi lõplik otsus, milline esindus suletakse ning millised taasavatakse, tehakse tuleva paari kuu vältel. Tesla lehel kirjutatud blogipostituses mainiti, et poodide sulgemine või taasavamine oleneb nende müügitulemustest ning kokku on vaatluse all umbes 20 protsenti kõigist praeguseni avatud olnud poodidest.

Kummalisel kombel andis ettevõte aga teada, et ka esindustes toimub kogu müük veebis - müügikonsultant lihtsalt õpetab inimestele kohapeal, kuidas internetist endale Teslat tellida. Ettevõte sõnul hoitakse aga ka igaks juhuks paar sõidukit kohapeal juhuks kui keegi peaks endale koheselt Teslat istumise alla nõudma.