Mängu arendaja poolt ellu kutsutud liiga esimese hooaja vältel peetakse üle Euroopa kümme suurturniiri, milles osalejatel on võimalik kogusummas teenida 250 000 euro eest rahalisi auhindu. Firma on ka varem mängu võistlusi korraldanud - varasemalt on testitud näiteks karikaformaadis võistlusi ning korraldatud suuremaid võistlusi erinevatel põllumajandusüritustel.

Sel korral moodustatakse aga esimest korda tõsine e-spordiliiga, mille sponsoriteks on teiste seas näiteks Intel ja Logitech. Turniire hakatakse korraldama suurtel mänguüritustel ning igal üritusel on võimalik saada üldarvestuse punkte ning võita väiksemaid auhindu. Hooaja lõpus saavad parimad tiimid osaleda FarmCon 2020 raames toimuval turniiril, mille võitja teenib umbes 100 000 eurot.

Kuidas mängus võistlemine käib? Näiteks eelmistel turniiridel on olnud ülesandeks koguda mängus mingi konkreetne hulk ressurssi, näiteks heina. Esimene võistkond, kes selle koguse mängus kokkulepitud kohta toimetab, ongi võitja.

Kuigi see võib kõlada kummaliselt, on põllumajandussimulaator Farming Simulator juba kümme aastat üpris populaarne mäng. Mängukeskkonna Steam hinnangul on mängul igakuiselt paarkümmend tuhat aktiivset mängijat. Mängul on ka aktiivne kogukond, kelle jaoks on tehnoloogiafirmad isegi loonud spetsiaalsed põllumajandussimulaatorite tarvis mõeldud mängupuldid.