Firma viib kokku müüja ja ostja, pakkudes mõlemale poolele lihtsat, läbipaistvat ja tulusat ostu-müügi protsessi, kus tänu oksjoniformaadile vastab hind alati turunõudlusele ning on seetõttu õiglane.

Portaali tegevjuhi Tiit Rosenbergi sõnul on kõik müüdavad objektid läbinud kontrolli, et kuulutusega koos käiv kirjeldus oleks võimalikult objektiivne ja kooskõlas reaalse olukorraga.

„Oleme usaldusväärne vahelüli müüja ja ostja vahel, sest iga portaalis oksjonile jõudev masin või sõiduk tuuakse enne müümisprotsessi algust meie territooriumile, kus viime läbi müügieelse kontrolli ja hindamise,“ ütles Rosenberg. „Meie meeskonnas on kogenud asjatundjad, kes oskavad hinnata sõidukeid mootorratast kombaini ja pereautost kaugsõiduveokini. See tähendab, et nii müüja kui ostja saab olla kindel, et hind on kujunenud õiglaselt ja kuulutatu vastab tegelikkusele.“

Ettevõte tegutseb Eestis Rummu alevis, kus saab oksjonil olevate sõidukitega tutvuda. Ehkki esialgu on fookus Eesti turul, pakub portaal eeskätt siinsetele müüjatele võimalusi leida ostja ka välismaalt.

„Meie eesmärk on teha sõiduki müümise protsess nii mugavaks ja turvaliseks kui võimalik, et inimesed saaksid oma aega kasutada muudeks väärtuslikeks tegevusteks,“ märkis Rosenberg. „Eeskätt põllumajandus- ja rasketehnika puhul on müümine ekspordiks üha kasvav trend, mistõttu usume, et Bronline.eu avardab siinse raske- ja põllumajandustehnika järelturu ka välismaale.“

Rosenberg lisas, et ühtki oksjonit ei saa alustada kasutaja ise, vaid enne müügisoovi tuleb täita ankeet, mille järel võtab ettevõtte-poolne asjatundja huvilisega ühendust, et detaile täpsustada ning öelda esialgne hinnaprognoos.

Nagu oksjonil ikka, võidab ka Bronline'i poolt korraldatavate oksjonite puhul kõrgeim pakkumine, kuid võitmiseks peab olema saavutatud reservhind ehk miinimumpiir, milleni jõudmisel tehing toimub. Juhul, kui reservhinda oksjoni käigus ei saavutata, puudub müüjal kohustus objekti müüa. Kui mõlemal osapoolel on siiski huvi tehingu teostamiseks, võib tehing siiski toimuda.