Life Paint – spreid müüakse 100ml pudelites, mis on pakitud kartongkarpi. Karbist leiab täpse juhendi, kuidas vedelat helkurit kasutada. Life Paint erineb analoogsetest toodetest, olles naha- ja ninasõbralikum. Selle hind on sama mis teistel sarnastel spreidell, umbes paarkümmend eurot pudeli eest.

ARVESTA ÜKS 100ML PUDEL ÜHE INIMESE KOHTA

  • ! Life Painti tuleks peale kanda õues, sest toas võib see rikkuda mööblit ning ka sisse hingata ei ole väikesi värviosakesi kasulik. Ehkki see ei ole tervist kahjustav toode, pole mõtet toas haisutada.
  • ! Kui vihma sajab ja sul on vaja vedelat helkurit peale kanda, saad seda turvaliselt näiteks varju all või vihmavarju all teha. Värv tahab paar minutit kuivada.
  • ! Vesialuselise sprei pihustamiseks on kõige paremad kilega kaetud spordirõivad või jope. Villane mantel või fliis selleks ei sobi, sest Life Spray imendub kiiresti ja seda kulub rohkem kui niiskuskindlale kangale kandes. Aga ka villasel mantlil jääb see näha. Ka tavalisele mütsile ja kinnastele võib seda lasta. Tähtis on olla nähtav!

Meie pihustasime Life Painti ka rattakiivritele, aga libeda plastiku pealt kippus vedelik alla voolama ja soovitud kujundid ei tulnud välja. Kokkuvõttes kulus meil oma riiete ja kiivrite helkuriga katmiseks terve pudel Life Paint spreid.

Õnneks ei kulu vedel helkur kohe maha vaid muutub ajapikku nõrgemaks ja kulub ära. Kui vihmastel päevadel jopega ringi käia, tuleb mõne aja pärast uuesti spreitada.