Alles see oli, kui Apple oma igasügisese suure pressiürituse korraldas ja uusi tooteid tutvustas. Infot saabus kuhjaga, Forte tegi kohe kaks pikka ülevaadet, tarkvara ja seadmed eraldi.

Silma torkas aga see, et Mac-arvutid jäid kõrvale, mis tekitas eelduse, et uute mudelite tutvustamiseks toimub peagi eraldi üritus. Ja nii ongi, see toimub 27. oktoobril.

Apple pole ametlikult küll välja hõiganud, et mida näitama hakkab, aga on kerge eeldada, et üritus keskendub just uutele Macidele.

Muidugi on alati võimalus näha midagi uut ja üllatavat, aga veebikõlakad sellele ei panusta. Isegi ammukõmutatud Apple'i auto projekt olla senisel kujul surnud.

Kuulukad ütlevad, et esitlusele tulevad kaks sülearvutit:

Järgmine MacBook Pro,

mis saab üle mitme aasta suurima värskenduse. Muu hulgas võib see pakkuda funktsiooniklahvide rea asemel OLED-puutepaneeli ja tava-USB-pesade asemel USB-C pesi, mida on koguni neli.

Thunderbolt 3 ühendus jääb muidugi ka alles, et välisseadmeid arvuti külge ühendada. See tähendab ilmselt vajadust USB 3.0 adapter juurde osta, sest enamik massmälusid ja välisseadmeid kasutavad pigem seda.

Järgmine Pro on kuuldavasti 15,4-tollise ekraaniga ja saabub müügile suht kohe pärast tutvustusüritust.

Järgmise MacBook Airi

kohta kuuldub, et Apple näitab värskendatud varianti suuremast Airist, mis on 13,3-tollise ekraaniga, aga mitte 11-tollisest. Viimast ei ole enam mõtet elus hoida, kuna selle koha on haaranud 12-tolline MacBook.