Seda meelsust ei paista jagavat aga Apple'i ammune rivaal Microsoft, mis väljastas kummalise reklaami oma tahvel- ja sülearvuti hübriidi Surface Pro 4 ülistamiseks ja samas MacBook Airi mahategemiseks.

Kaks suurfirmat on ennegi teineteise (toodete) üle naljaviskamiseks mõne sellise video või reklaami tootnud, aga Apple on viimasel ajal väsinud ning Microsofti üksi kemplema jätnud. Targem annab järele?

Ülalolevas muusikali-laadses klipis selgub, et puuteekraan ja puutepliiats muudavad Surface Pro 4 väga vahvaks ja kuna MacBook Air kumbagi neist ei oma, siis on sellest sama palju kasu kui kassile mütsi pähetõmbamisest.

Mis sellise lamedavõitu nalja mõte on? Kooliaeg läheneb ja Microsoft vast loodab Apple'i arvelt natuke oma Surface'i-müüki elavdada.

Tobedavõitu video see ju on, aga iga reklaam on ju hea reklaam. Ja näete, trikk töötas. Tehnoloogiasaidid avaldavad selle kohta uudiseid. Forte ka.

Microsoft pole Surface'i Eestis müügile toonud, aga uusimal mudelil Pro 4 on kuuldavasti üks parimaid ekraane, mis mobiilseadmete vallas müügile tulnud.