Oma kodulehel esitlevad nad nüüd ka radaripilti, mis võiks tõestada vähemalt rongitaolise sõiduvahendi asukohta, kuigi seni nad võimuesindajaid õigesse kohta juhatanud ei ole ja levib üha enam arvamus, et nad on pildimaterjali lihtsalt võltsinud.

Kujutis on väidetavalt tehtud Saksamaal valmistatud KS-700 tüüpi radariga, mis on võimeline tõesti nägema maa sisse, võimaldab toota 2D või 3D kujutist maa sees olevatest esemetest ja paistab tõesti, et seda tüüpi seadmega on seda tüüpi kujutisi võimalik toota, nagu seadme reklaamvideo näitab. KS-700 hind jääb 17 000 dollari kanti:

Niisiis, seda tüüpi kujutis, seda tüüpi maad läbistava radariga, on võimalik, aga selleks, et levima hakanud võltsingu- ja pettusesüüdistustest üle saada, oleks meestel vaja vaid võimudele rongi tegelik asukoht kätte näidata, mitte raha väljapressimisega tegeleda.

Rongis võimalikult oleva laadungi kohta ei anna nendegi radaripilt mitte mingeid viiteid. Võib vaid oletada, et mõni väike soomusmasin paistab ebamääraselt pildilt.

https://www.gazetawroclawska.pl