LG teab, et inimesed hindavad nutiseadme puhul esmalt selle välimust, kaamerat ja akukestvust, nii et seadis need tähtsale kohale ka tänavust tippmudelit koostades.

Vast kõige enam pakub aga kõneainet G4 nahast kere, mida pakutakse kuues eri värvitoonis. Nahk on taimedega pargitud, tootja väitel taaskasutatav ja keskkonnasõbralik lahendus.

Kuna Motorola on G4 nahkkere reklaamikampaanias tähtsale kohale seadnud, jäi see silma ka konkurent Motorola esindajatele, kes muutusid vist veidi tundlikuks, et sellest nii suur asi on tehtud.

Motorola kiirustas nimelt Twitteri säutsuga maailmale meenutama, et paari nende toodet (telefoni Moto X ja nutikella Moto 360) saab nahksena hankida juba möödunud aastast peale.

LG esindajad vastasid omakorda sõbralikult ninaka säutsuga stiilis "aitäh, et ikka jälgite, mis meie teeme!". Nagu alljärgnevalt näha võite.

Foto: ekraanitõmmis

Millal G4 üldse müügile jõuab

LG tänavune tipptelefon G4 saabus müügile 29. aprillil Koreas, teiste riikide (ega hindade) kohta pole veel teada.

G4 ilmub tegelikult ka plastmassist kerega nagu eelkäija G3 ja see on mõistagi veidi odavam variant.

Kui palju nahk hinda kergitab, ei tea veel, aga Motorola mulluste näidete põhjal võib öelda, et paar-kolmkümmend dollarit või eurot, vastavalt siis USAs või Euroopas.

Kuulukate põhjal väljastab LG peagi ka G4 pisema, veidi vähemvõimeka ja vähem kuluka variandi G4c. Tippmudelite "mini"-variandid on ju popid.

Aa, lõpetuseks üks pilt ka selle kohta, kuidas nahk-G4 üldse välja näeb:

Foto: tootja