Seniseid ülevaateid lugedes võib uskuda, et Samsung on tootnud oma Galaxy-sarjale igati väärilised jätkumudelid, mis võivad osutuda koguni parimateks tänavusteks nutitelefonideks üldse.

Samsung ei viita reklaamides ega turundusmaterjalides, et S6 või S6 edge on veekindlad, aga kui uskuda ülalolevat videot, siis vähemalt viimane on küll.

Techsmartti esindaja Keaton Keller tuli mõttele, et võiks S6 edge'i veega karastada ning uputas seadme enam kui 20 minutiks veekaussi.

Kui ta selle taas veest välja võttis ja ära kuivatas, selgus, et pea kõik töötab endiselt nagu peab, ainult kaameraga esines probleeme.

Ärge seda muidugi järele proovige, aga loo moraal on lihtne: moodsad vidinad võivad olla veekindlamad kui tootjad ütlevad.

Hea uudis kõikidele neile, kes näiteks tugeva vihmasaju kätte satuvad ja oma sadu eurot maksnud nutiseadme tervise pärast südant valutavad!

Kes aga soovib juba garanteeritult veekindla(ma)t Galaxy S6, võib hankida mudeli Galaxy S6 Active. See vastab standardile IP67, mis tähendab veele vastupidavust meetri sügavuses ja kuni poole tunni jooksul.

Active peaks ilmuma aprilli jooksul, nagu ka S6 ja S6 edge.