Igapäevane hambapuhastus võib siiski mõnevõrra tüütuks muutuda, ent nüüd võite probleemi mahendada sellise toreda asjakesega nagu Blizzident.

See on abivahend, mis toodetakse 3D-printeriga nn hambumusekaardi põhjal, mida tellijalt eelnevalt võetakse. Seda võib teha suvaline hambaarst (kuigi ilmselt tasu eest) ja edasised tegevusjuhid leiate Blizzidenti saidilt.

See pole tavapärases mõttes hambahari, vaid tuleb suhu pista nagu näiteks poksija hambakaitse ning siis kuue sekundi vältel hammustada ja lutsutada.

Tulemus olla sama tõhus kui kolme minuti vältel tavahambaharja kasutamine. Kümmet sekundit võrduvat aga kuue minutiga.

Blizzident on hetkel küll kallivõitu, 299 eurot Euroopas ja 299 dollarit Põhja-Ameerikas, aga vähemalt kestab üks eksemplar terve aasta.

Mõelge, kui palju te sel viisil aega võidate, iga päev kuni kümme minutit, vastavalt hambapesukordadele ja -kestvusele. Sellele argumendile tootja peamiselt rõhubki. Lisaks on seda muidugi mugavam karbikesega kaasas kanda kui harja ja pastatuubi.

Kui vajate siis uut, võite tellida lisaeksemplari (vastavalt 159 eurot / dollarit) või lasta vanale noorenduskuuri teha (89 eurot / dollarit).